The combination of garlic, chillies and Thai basil is superb. They're great with meat, fishes, seafood, eggplant, pasta, spaghetti, in a few words they fit well with what you want! In these days I had many Thai basil leaves and chilies to use, so I've been cooking everything with them each day. Believe me, they're delicious and digestive.
For this plate, I simply stir-fried a little bit of chopped garlic and small cattlefishes with a spoon of olive oil. Then I added the Thai basil leaves and sliced chillies and continued to stir-fry for some minutes. I added a spoon of fish sauce (you can replace it with salt) and served them with Thai jasmine rice. Very easy but superb!
These are all for now. I'll be back with some more ingredients ;)
Ma che bella ricetta Mee...sono incuriosita dal riso Thay al gelsomino..chissà che profumo!!! complimenti!
ReplyDeleteGrazie Elena! Il riso gelsomino è la qualità pregiata del nostro riso, molto soffice e profumato...la cosa triste che ho saputo è che qualcuno (in Italia) aggiunge il profumo di gelsomino artificiale nel loro riso e lo vendono come autentico.
DeleteHo dimenticato di farti i complimenti per il nuovo look...molto carina la tua copertina! I papaveri sono dei fiori delicati e bellissimi... baci
ReplyDeleteVolevo dare un pò di colore alla pagina e sembra mi sia riuscita ;)
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